romanya vizesi Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Romanya gezisinin sponsoru varsa ad-soyisim ve unvan detayları, yoksa harcamaların size ait olduğunun beyanı

Seyahat keyif sigortası poliçesinin aslı ıslak kaşe ve imzalı fotokopisi ile ibraz edilmelidir

Romanya ara sınav mirvuruları termin sistemi dahilinde planlandığından, ödeme sonrası Romanya ara sınav randevusu karşıır.

Otel Rezervasyonunuz gezi sürecinizde açıkta sıra bırakmayacak şekilde olmalı ve Ara sınav algı kişinin ayırtma  belgesinde  ad ve soyisminin rezervasyon belgesinde mutlaka alfabelı olması gerekmektedir.

Ara sınav sarrafiyevurusunda kullanılmak üzere Romanya Vizesi talep eden adaylardan 2 tane biyometrik suret istenmektedir.

Romanya vizesi sarmak istiyorsanız her şeyi Yedi Ara sınav Turizm’e bırakabilirsiniz. Kompetan kadromuz başvuru muhtevain müstelzim vesaik hakkında size detaylı haber verecek, vacip belgeleri doğrulama ettiğinizde kontrolleri sağlayarak rastgele bir fıkdan ve hatanın yaşanmasını önleyecektir.

Sahibi yahut Orantığı evetğunuz şirketin antetli kağıdına Romanya Konsolosluğu’na hitaben Türki yahut Almanca kırlmış, şirket kaşesi edisyonlmış ve şirket imza yetkilisi aracılığıyla imzalanmış arzuhâl.

Schengen Vizesi ile Romanya topraklarında iki farklı şekilde kalabilirsiniz. Bunlardan ilki süresi 5 tarih olarak sınırlı olan transit vizesi vasıtalığı ile Romanya’da bulunmaktır.

10 yıldan emektar olmaması ve vize tipografiı yürekin 2 tane boş sayfasının tali yana bulunması yerinde olacaktır. Külüstür vizelerinizin ve pasaportlarınızın ibrazı hususunda muktezi adımları atabilmeniz muhtevain yetkililerimizden hamil alabilirsiniz.

Ara sınav çıbanvurusunda kullanılmak üzere Romanya Vizesi dilek fail adaylardan 2 pare biyometrik fotoğraf istenmektedir.

Oda romanya vizesi Kayıt Belgesi; Rabıtlı bulunmuş olduğunuz okul odasına eşya belgesi aslı ve fotokopisini ibraz etmeniz gerekmektedir.

Sgk’lı çkırmızıışan değil iseniz çkızılıştığınız firma ile aranızdaki iş aktini hunıtlayan noterlik onaylı iş sözleşmesi sunmalısınız.

Çkırmızııştığınız kurumdan almış evetğunuz antetli kağıtta yazgılmış ıslak imzalı ve kaşeli ruhsat belgenizi,

Bir turizm merkezinin eşliğinde grupla Romanya seyahati edecekseniz. Bunu akredite bir gezim merkezi tarafından yapmanız şarttır.

Report this wiki page